El BLOC-Verds: Compromís també proposa destinar el 2’5% del pressupost a la creació d’ocupació

Els econacionalistes donen suport a la proposta conjunta que han realitzat els dos sindicats majoritaris de destinar el 2,5% del pressupost a la creació d’ocupació i, al mateix temps, reclamen que es constituïsca el més aviat possible el Consell de Ciutat, “com ens obliga el nostre estatus de ciutat de gran població, per poder comptar amb un fòrum adequat de treball a escala local”.

Presentaran una moció per a que l’Ajuntament de Gandia li demane a la Generalitat més recursos per al Pacte Comarcal per l’Ocupació de la Safor i per als pactes territorials en general, també mitjançant una proposició no de llei del Grup Parlamentari de Compromís.

Tornen a demanar al Consorci, a Pactsafor “que no deixe de treballar”.

JOSEP M MOYA: “En campanya electoral alguns van prometre 3.000 llocs de treball; altres van usar com a lema “Ahora empleo”. Els exigim que facen efectives eixes promeses. Han passat 100 dies des que es va constituir el nou govern i no hem escoltat cap proposta per lluitar contra el principal problema de la ciutadania”.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *