El BLOC-Verds Compromís exigeix els serveis públics bàsics per a Marxuquera

Els econacionalistes denuncien que el veïnat afectat per les “eternes” obres d’urbanització pateixen un greuge comparatiu respecte a la resta de la ciutadania.

El Grup Municipal del BLOC-Verds: Compromís considera que després de tants anys transcorreguts “és intolerable” que el veïnat afectat per les urbanitzacions de Marxuquera no tinguen accés als serveis públics bàsics, a l’igual que quasevol altre veí de la ciutat. I és que els econacionalistes han comprovat recentment com, a hores d’ara, continuen sense:

– Enllumenat públic.
– Neteja viària.
– Manteniment zones verdes.
– Denominació de carrers.
– Contenidors de fem, de reciclatge…
– Telefonia, etc…

D’altra banda, el BLOC-Verds Compromís demana al nou govern que faça el que siga necessari per finalitzar d’una vegada per totes les obres d’urbanització de Marxuquera, després de dues legislatures i molts anys de retard. “Independentment que s’acaben les obres, no hi ha cap excusa que justifique la falta de serveis bàsics en aquest barri”.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *