El BLOC-Verds Compromís denuncia el govern davant la Junta Electoral per la realització d’actes prohibits en campanya

L’alcalde de la ciutat ha presentat aquesta matí als mitjans de comunicació les obres efectuades a la Plaça Major de la ciutat.

Esta vesprada, a les 18 hores, està prevista una roda de premsa per donar a conèixer un espai expositiu de l’Ajuntament, anomenat Igloo “que, presumiblement, conté imatges de diverses actuacions municipals”.

La Llei Orgànica 5/1985, de 19 de juny, de Règim Electoral General i la Llei Orgànica 2/2011 que la modifica, estableix en l’article 50 que “des de la convocatòria de les eleccions i fins la celebració de les mateixes queda prohibit realitzar qualsevol acte d’inauguració d’obres o serveis públics o projectes d’estos, qualssevol que siga la denominació emprada”. El passat 27 de setembre es publicava en el BOE el Reial Decret 1329/2011, de 26 de setembre, pel que es convoquen eleccions al Congrés dels Diputats i del Senat per al proper 20 de novembre.

Els econacionalistes han posat en coneixement de la Junta Electoral de Zona els fets, en considerar que poden constituir una infracció electoral tipificada en l’article 153.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *