El BLOC-Verds Compromís s’oposa a l’augment de les taxes esportives aprovada per PP i PSOE

El regidor i representant del BLOC-Verds Compromís a la Comissió d’Esports, Facund Puig, va votar ahir dijous en contra de la proposta del govern d’augmentar un 10 per cent els preus públics dels serveis esportius municipals.

Finalment, la proposta es va aprovar amb els vots favorables dels membres del PP i del PSOE.

Els econacionalistes consideren que caldria baixar els preus perquè no hi ha hagut cap increment dels costos que justifique l’augment. “Per contra, s’ha produït una rebaixa en els sous dels funcionaris que treballen en eixe servei, la qual cosa perfectament podria justificar la rebaixa en els costos i, per tant, en els preus del mateix”.

D’altra banda, el BLOC-Verds: Compromís va intentar trencar l’argumentació del PP que els serveis són deficitaris i han d’autofinançar-se. “Per a nosaltres els serveis públics no han de tindre superàvit i ja es paguen amb els impostos de la ciutadania”.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *