Torró també fa ús d’un ‘cànon anticipat’ per a salvar els concerts de Julio Iglesias i Tom Jones

Segons el BLOC-Verds Compromís ha sigut la contraprestació econòmica de 300.000€, resultat del contracte amb una coneguda marca de cervesa, la que ha permés salvar el balanç del compte de resultats de les actuacions musicals.

Els econacionalistes no comparteixen la pràctica de destinar ingressos aconseguits per actuacions a realitzar al llarg dels pròxims cinc anys (a partir de l’obligatorïetat de vendre productes de la marca en els punt de venda que l’ajuntament traga en concessió) a cobrir els saldos negatius de dos esdeveniments (els concerts de Julio Iglesias i de Tom Jones) celebrats en un únic exercici.

El govern municipal de Gandia ha permés l’accés del representant del Grup Municipal del Bloc-Verds: Compromís en el Consell d’Administració de Gandia Protur al contracte firmat entre l’empresa mixta de turisme i una coneguda marca de cervesa.

El contracte regula les actuacions d’exclusivitat a què tindrà dret la marca de cervesa durant cinc anys i la contraprestació econòmica que haurà de pagar a Gandia Protur per realitzar-les.

Amb l’accés al contracte, que el representant nacionalista havia sol·licitat en la reució del consell d’administració celebrada el dia 22 de setembre, es completa la informació sol·licitada pel Bloc-Verds: Compromís sobre el resultat econòmic dels concerts de Julio Iglesias i de Tom Jones que tingueren lloc el mes d’agost a la Platja de Gandia.

Una vegada obtinguda tota la informació sol·licitada, el Bloc vol manifestar el següent:

1.- El grup municipal agraïx la possibilitat d’estudiar la informació que sobre els esdeveniments mencionats s’ha proporcionat des del govern municipal. Desgraciadament, en els últims anys no havien proliferat estos exercicis de transparència, que haurien de ser habituals i obligatoris en qualsevol administració pública.

2.- Segons entén el Bloc, ha sigut la contraprestació econòmica de 300.000€, resultat del contracte a què ens referim, acordada amb l’empresa de cervesa la que ha permés salvar el balanç del compte de resultats dels concerts de Julio Iglesias i de Tom Jones.

3.- Lamentem que el govern municipal haja hagut d’imitar els seus predecesors en el càrrec i haja hagut de tirar mà d’una mena de “cànon” anticipat per tal d’arrapar uns ingressos amb els quals salvar el balanç econòmic dels dos recitals.

El Bloc-Verds: Compromís no comparteix la pràctica de destinar ingressos aconseguits per actuacions a realitzar al llarg dels pròxims cinc anys (a partir de l’obligatorïetat de vendre productes de la marca en els punt de venda que l’ajuntament traga en concessió) a cobrir els saldos negatius de dos esdeveniments (els concerts de Julio Iglesias i de Tom Jones) celebrats en un únic exercici.

El Bloc-Verds: Compromís entén que d’eixa manera, o el govern municipal continua ampliant la relació de marques comercials amb què poder arribar a acords que l’ajuden a equilibrar futurs resultats adversos d’altres concerts, o el dèficit provocat per este tipus d’esdeveniments hauran de ser assumits íntegrament per les arques municipals.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *