EL BLOC-Verds Compromís pregunta pel tram de la Natzaret-Oliva que evitaria el trànsit de camions pel molí de Santa Maria.

Sol·liciten que en la propera Comissió Delegada de Ple d’Arquitectura, Urbanisme, Medi Ambient i Serveis Urbans se’ls done compte de les gestions realitzades fins ara, després que s’acordara fa un any a proposta dels econacionalistes.

Tot just fa un any, el Plenari de l’Ajuntament de Gandia, per unanimitat, va aprovar una moció presentada pel Bloc-Verds en què s’acordava adreçar-se a la Diputació de València per “demanar-li l’execució del tram de la carretera Natzaret-Oliva, entre la rotonda existent al Carrer de la Goleta i la rotonda projectada al Molí de Santa Maria” tot i manifestant “la predisposició de l’Ajuntament de Gandia per a signar un conveni de col·laboració, en els termes que es consideren oportuns, per a possibilitar eixa actuació”.

No cal tornar a reiterar els arguments que dugueren al plenari a aprovar, per unanimitat, eixa moció que suposaria, entre altres coses, acabar amb el trànsit de vehicles pesats pel carrer del Molí de Santa Maria facilitant, al mateix temps, l’eixida als vehicles de l’empresa Cartonajes Unión.

Arxivat en: Comarcal, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *