EL BLOC-VERDS: COMPROMÍS S’OPOSA A QUE UNA ÚNICA EMPRESA GESTIONE EL MANTENIMENT DELS CENTRES EDUCATIUS

Facund Puig recorda que “fins ara, una part dels recursos destinats al manteniment era gestionat directament pels propis centres, amb un magnífic resultat, perquè donava agilitat en la resolució dels problemes de manteniment plantejats”.

Esperen que el canvi que ara es pretén aplicar no supose una disminució de les quantitats globals destinades al manteniment dels col·legis públics de la ciutat.

Gandia, 28 de desembre de 2011.-
Hem tingut notícia d’una reunió entre l’alcalde i els directors dels centres de primària públics. L’objectiu és el canvi de sistema de gestió de manteniments de centres. Fins ara, una part dels recursos destinats al manteniment era gestionat directament pels propis centres, amb un magnífic resultat, ja que donava agilitat en la resolució dels problemes de manteniment plantejats.

Doncs bé, ara sembla que es pretén centralitzar tot el manteniment en una única empresa. A la reunió, alguns directors van mostrar el seu escepticisme amb els resultats dels canvis anunciats i van demanar que continuara aplicant-se el model actual. Un punt de vista que compartim des del BLOC-Verds: Compromís, ja que no veiem la necessitat de modificar la manera de gestionar les partides del pressupost que l’Ajuntament destina al manteniment de centres si fins ara han funcionat bé.

D’altra banda, esperem que el canvi que ara es pretén aplicar no supose una disminució de les quantitats globals destinades al manteniment dels col·legis públics de la ciutat.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *