El BLOC-Verds Compromís ‘sorprés’ per la imminent finalització del contracte amb Pluja Teatre

Facund Puig ha mostrat la seua preocupació “que darrere d’aquestes decisions no estiga l’inici d’un canvi radical pel que fa a la política cultural”.

El Grup Municipal del BLOC-Verds: Compromís ha manifestat hui la seua sorpresa després que el govern local anuncie en un mitjà de comunicació la intenció de l’Ajuntament de Gandia de canviar l’empresa gestora del Teatre Serrano, “entre altres coses, perquè és el consistori qui gestiona directament la programació del teatre, mentre que Pluja Teatre només s’encarrega del manteniment, la contractació de personal, etc…”.

Als econacionalistes també els estranya que s’acabe el contracte amb Pluja Teatre el 31 de desembre i no s’haja previst cap altra empresa que el gestione, o que no es prorrogue l’actual, mentre es torna a adjudicar. “Ens preocupa també el que passarà amb els 17 treballadors i treballadores.”

Precisament, Facund Puig ha destacat l’excel·lent treball realitzat per Pluja Teatre durant aquests anys al Serrano. “Una tasca que bé mereixeria que Pluja tornés a dur endavant el manteniment del teatre.”.

Finalment, el BLOC-Verds: Compromís ha manifestat la preocupació “que darrere d’aquestes decisions no estiga l’inici d’un canvi radical pel que fa a la política cultural”.

Arxivat en: Cultura i Educació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *