El BLOC-Verds: Compromís exigeix l’elaboració del Catàleg de Béns i Espais Protegits

Compromís recorda l’obligada adequació del planejament urbanístic de la ciutat a la Llei de Patrimoni

El passat 15 de setembre de 2011, el Ple de l’Ajuntament de Gandia aprovava per unanimitat una moció presentada pel grup municipal del BLOC-Verds: Compromís en la qual s’acordava “encetar el procediment per a la declaració, com a Bé Immoble de Rellevància Local, la Capella de la Mare de Déu de l’Assumpció i tots els altres elements patrimonials que tinguen eixa consideració per manament legal, tal i com obliga la disposició addicional cinquena de la Llei de Patrimoni Cultural Valencià”.

Per a Compromís això suposa, d’una banda, la redacció de les fitxes corresponents de cada immoble, incloent la delimitació dels seus entorns de protecció, i, d’una altra, la modificació del Catàleg de Béns i Espais Protegits de Gandia, que hauran de ser remesos a la Conselleria per a la seua aprovació, “treballs que han de ser elaborats, com diu la llei, per un equip multidisciplinar de professionals.”

És per aquesta raó que han demanat a la propera Comissió Delegada del Ple d’Arquitectura, Urbanisme, Habitatge, Medi Ambient i Serveis Urbans que s’incloga un punt a l’ordre del dia per parlar de la declaració de Béns Immobles de Rellevància Local, a l’empara de la disposició addicional cinquena de la Llei de Patrimoni Valencià, del procés d’elaboració del Catàleg de Béns i Espais Protegits i de l’obligada adequació del planejament urbanístic de la ciutat a la Llei de Patrimoni.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *