Els econacionalistes agraeixen la tasca i la iniciativa de la Societat Filatèlica Safor-Valldigna, la qual ha sol·licitat un segell commemoratiu per a l’any 2012.

Alfons el Vell fou un dels ducs (en este cas duc reial) més reeixits, de més transcendència històrica per a la ciutat i per a la corona d’Aragó (hauria pogut ser Rei d’Aragó). És per aquesta raó, que el Grup Municipal del BLOC-Verds: Compromís va demanar al darrer plenari que l’Ajuntament de Gandia aprofitara el sis-cents aniversari de la seua mort per recordar la seua poc coneguda figura, encara que fora mínimament”.

Una proposta que va ser ben acollida pel regidor de Cultura, Vicent Gregori, el qual va assegurar que s’està treballant al respecte.

Josep Miquel Moya també va agrair la tasca i la iniciativa de la Societat Filatèlica Safor-Valldigna, la qual ha sol·licitat a la Direcció General de Correus l’emissió per a l’any 2012 d’un segell commemoratiu de la celebració del 600 Aniversari de la Mort del Duc Reial Alfons el Vell. Moya va recordar que la societat “ja va tindre l’encert de commemorar el V Centenari, per la seua implicació amb la ciutat”.