CONCENTRACIÓ A GANDIA CONTRA LES RETALLADES ALS SERVEIS PÚBLICS

Més de 300 persones tornen a concentrar-se a la plaça Major de Gandia contra les retallades als serveis públics i per tal d’exigir responsabilitats al Consell. L’acte estava organitzat pels sindicats STEPV INTERSINDICAL, CCOO, CSIF, UGT, FSES, la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Pública de la Safor-Valldigna i la Mesa de Salut de Gandia. Una representat dels pares i mares de les escoletes públiques infantils de Gandia, les quals vol privatitzar el PP, ha estat l’encarregada de llegir el manifest.
A la concentració també s’ha llegit un manifest dels companys d’ACAPS, els quals es reuneixen cada dijous des de fa 4 mesos davant l’Ajuntament de Gandia per demanar l’alliberament dels cooperants segrestats al Sàhara…

Arxivat en: Moviments Socials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *