Compromís assegura que el PP duu una política “erràtica” en matèria turística

El BLOC-Verds considera “irresponsable” promocionar el golf o les platges temàtiques, quan són només projectes que no veuran els turistes.

Facund Puig lamenta que no es convoquen els òrgans competents en matèria turística perquè hi puguen fer aportacions.

Gandia, 24 de febrer de 2012

El Grup Municipal del BLOC-Verds: Compromís lamenta, una vegada més, haver d’enterar-se a través dels mitjans de comunicació de la iniciativa “Playa de Gandia Spanish Tour – Road Show”. El regidor, Facund Puig recorda que no s’ha convocat cap òrgan de turisme per donar-los la possibilitat d’intentar aportar alguna proposta positiva per tal de millorar-la.

“El govern del PP, du una política erràtica en matèria de turisme, a vegades irresponsable, perquè anuncia coses com el golf en aquest cas o, les platges temàtiques a Fitur, i després reconeix que el turista no les veurà aquesta temporada perquè no existeixen”.

Puig denuncia que el Patronat de Turisme no s’ha reunit encara aquesta legislatura i que Gandia Protur, l’empresa mixta de turisme, només ho ha fet en dues ocasions, “una d’elles per a la seua constitució”. A més a més, recorda que la comissió d’Alcaldia i Règim Interior (l’alcalde és el responsable directe de la cartera de turisme) no ha abordat fins ara cap assumpte en matèria turística.

“Ens sembla molt lamentable que el govern del PP no compte amb el BLOC-Verds: Compromís, perquè sempre ens hem oferit a col·laborar en allò que puga ser d’utilitat per tal de millorar la promoció turística de la ciutat”.

Per a Compromís de poc val que el PP presuma d’haver donat entrada a l’oposició a Gandia Protur (a diferència de la legislatura anterior) “si després no convoca el consell d’administració”.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *