Partits i centrals sindicals presenten una moció a l’Ajuntament de Gandia.

Recorden que, a hores d’ara, són molts els treballadores i treballadores de la comarca que han de desplaçar-se a València per resoldre els assumptes jurídics generats per conflictes en l’àmbit laboral.

Compromís també presentarà una proposta en aquest sentit a les Corts Valencianes.

GANDIA, 06 de març de 2012.-
La comarca de la Safor té una població activa d’unes 90.000 persones. Una gran part dels assumptes jurídics generats per conflictes  en l’àmbit laboral de tots estos treballadors i treballadores, es veuen i es resolen a la Ciutat de la Justícia de València. Este fet comporta desplaçaments continus a la capital per part de col·lectius, treballadors i treballadores i representants de les empreses. El cost del temps invertit, a més de les despeses originades en transport, suposen un perjudici econòmic considerable als afectats.

La Conselleria té previst en un futur la construcció d’un nou palau de justícia que hauria de contindre un jutjat d’estes característiques. Però, mentre eixe edifici arriba, convindria habilitar un nou espai adequat a la ciutat perquè començara a  funcionar com a jutjat social.

És per aquesta raó que el respresentants del BLOC-Compromís (Josep Miquel Moya), PSOE (Ana García), CCOO (Josep A Carrascosa) i UGT (Raúl Roselló) han comparegut conjuntament aquest matí per anunciar la presentació d’una moció a l’Ajuntament de Gandia instant el consistori a demanar a la Conselleria de Justícia la creació d’un jutjat social a la ciutat de Gandia.