Facund Puig ha demanat al govern del PP que anul·le la vetllada de boxa programada per a aquesta nit en les instal·lacions municipals.

El BLOC-Compromís exigeix la convocatòria urgent del Consell d’Administració de Gandia Protur, perquè el govern municipal oferisca informació d’aquest fet “tan lamentable”.

FACUND PUIG: “De la Gandia culta, sensible i respectuosa que hem volgut construir hem acabat abocats a una ciutat on el mal gust, la falta de respecte a la dignitat dels animals i les persones i la invitació a la violència semblen ser la tònica habitual”.

Gandia, 30 de març de 2012.-

El BLOC-Verds: Compromís de Gandia ha mostrat aquest matí la seua indignació per la vetllada de la boxa organitzada pel govern municipal al poliesportiu municipal de Gandia aquesta nit. El regidor, Facund Puig considera lamentable la cessió d’instal·lacions municipals per a programar actes que inviten a la violència contra les persones: “Als actes de violència contra els animals que van viure l’estiu passat i que es podrien repetir enguany amb les corregudes de bous, ara cal sumar aquells que propicien la violència entre hòmens i dones.”
Per a Puig resulta “particularment indignant i menyspreable” que el govern local organitze esdeveniments en col·laboració amb una empresa lligada a l’extrema dreta valenciana i amb altres dos empreses que gestionen clubs d’alterne. “Més baix no hem pogut caure”.
A més a més, els econacionalistes creuen que és lamentable que una vetllada “tan il·lustre” haja obligat a traslladar els entrenaments del bàsquet. “Tants anys i tants esforços realitzats després de la dictadura franquista per a superar la caspa imperant en la programació cultural i lúdica d’aquells moments i amb pocs mesos de govern del PP la caspa amenaça en ofegar-nos una altra vegada. De la Gandia culta, sensible i respectuosa que hem volgut construir hem acabat abocats a una ciutat on el mal gust, la falta de respecte a la dignitat dels animals i les persones i la invitació a la violència semblen ser la tònica habitual.”
Per a Compromís és incomprensible que no hi haja diners per a educació, per a cultura, per a serveis socials i sí que dispose el govern de pressupost per tal d’organitzar estes coses.
Facund Puig ha demanat al govern del PP que anul·le la vetllada de boxa programada per a aquesta nit en les instal·lacions municipals.
El BLOC-Compromís exigeix la convocatòria urgent del Consell d’Administració de Gandia Protur, perquè el govern municipal oferisca informació d’aquest fet tan lamentable.