Els econacionalistes recorden que un nou més ha augmentat l’atur a Gandia, situant-se ja en 9.320 persones sense treball.

Denuncien que 10 mesos després el nou govern no ha presentat cap mesura i incompleix la promesa electoral de “Ahora Empleo”. “Tot el contrari, s’ha dedicat a tirar 52 treballadors de l’Ajuntament al carrer, mentre es gasta els diners en jardineres i policies a cavall…”       Foto: Saforguia.com

Gandia, 11 d’abril de 2012.-
El  Grup Municipal del BLOC-Verds: Compromís a l’Ajuntament de Gandia ha mostrat aquest matí la seua preocupació després de conèixer les dades de l’atur corresponents al mes de març. Així, a Gandia la desocupació ha augmentat en 78 persones, un 0,84% més que al febrer. Amb aquest nou increment el nombre de persones que es troben sense treball a la nostra ciutat és de 9.320.

Davant la notícia Compromís lamenta que el govern que presideix Arturo Torró continue sense presentar cap mesura concreta per a fomentar l’ocupació, 10 després des que arribara al govern de Gandia. “Cal recordar que l’alcalde va fonamentar la seua campanya electoral en un missatge: ‘Ahora Empleo’. Una promesa que lluny de complir-se es tradueix en la progressiva destrucció de llocs de treball. Darrerament, 52 persones a l’Ajuntament de Gandia”.

A més a més, el regidor de Compromís, Facund Puig ha recordat que el PP encara no ha posat en marxa cap de les propostes  del BLOC, com ara la constitució “urgent” dels Consell Econòmic i Social i de la Formació Professional. “Uns fòrums on els agents socials i econòmics podem dir la nostra i presentar propostes, mesures  i treballar colze a colze per tal de combatre el drama de l’atur a la nostra ciutat”.

Una vegada més, els econacionalistes es mostren disposats a col·laborar i treballar amb el govern per buscar respostes a l’augment més que alarmant de la desocupació a Gandia.