COMPROMÍS DEMANA UNA REUNIÓ EXTRAÒRDINARIA DEL CONSELL ESCOLAR MUNICIPAL

Facund Puig vol saber les conseqüències que tindrà per als centres de Gandia l’aplicació de les darreres mesures anunciades pel Govern central sobre l’increment d’alumnes per aula…

Animen la ciutadania a participar de les concentracions programades per a dijous a Oliva, Gandia i Tavernes.

Gandia, 23 d’abril de 2012.-
El Grup Municipal del BLOC-Compromís a l’Ajuntament de Gandia ha sol·licitat hui, per registre d’entrada, la convocatòria extraordinària del Consell Escolar Municipal per tal de rebre informació de l’administració educativa sobre les conseqüències que tindrà per als centres de Gandia l’aplicació de les mesures establertes pel Govern central sobre increment de la quantitat d’alumnes per aula als centres tant d’infantil i de primària com de secundària i de batxillerat.

El regidor, Facund Puig, adverteix que l’aplicació de la mesura podria comportar la desaparició d’una quantitat significativa d’unitats a primària i secundària i, fins i tot, algun centre escolar, a més de la supressió de places de professorat “amb el consegüent deteriorament de la qualitat a l’ensenyament que rebrà l’alumnat“.

D’altra banda, Puig també ha animat la ciutadania a participar de les concentracions convocades per a aquest dijous a la nostra comarca des de la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic de la Safor-Valldigna i els cinc sindicats de la mesa de negociació (Gandia: 19:00 hores. Pl Ajuntament de Gandia / Tavernes de la Valldigna 18:00 h. Ajuntament de Tavernes / Oliva: 17:15 h.).  “A les retallades que estem patint al País Valencia des del curs passat, hem d’afegir en Decret Llei 1/2012, les declaracions de la Consellera de modificar les plantilles de primària i infantil i les retallades Estatals: la reducció del 22% del Pressupost General de l’Estat en Ensenyament i els 3000 milions d’euros que ha anunciat el Ministre Wert…”

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *