Compromís votarà en contra que es cobre als aparcaments públics descoberts

La Comissió d’Hisenda del pròxim dijous preten aprovar l’establiment d’un preu públic d’un euro als aparcaments descoberts de la ciutat.

Els econacionalistes valoren positivament que es condicionen més aparcaments a la ciutat, però consideren que aplicar tarifes serà una càrrega impositiva més per a la difícil situació econòmica de les nostres famílies i perjudicarà el comerç urbà “si tenim en compte que a les grans superfícies de la perifèria l’estacionament és gratuït” .

GANDIA, 24 d’abril de 2012.-
El Grup Municipal del BLOC-Verds a l’Ajuntament de Gandia manifestarà el seu rebuig dijous a l’aplicació d’una tarifa d’un euro als aparcaments descoberts de la ciutat. I és que  Compromís s’oposa a quaselvol nova mesura impositiva que represente una despesa afegida per a la difícil situació econòmica de moltes famílies. “No cal oblidar que són centenars els treballadors i les treballadores que utilitzen diàriament aquests aparcaments gratuïts”. A més a més, els preocupa que perjudique el comerç urbà, “ja que les grans superfícies de la perifèria de la ciutat tenen grans espais per als vehicles totalment gratuïts”.

Per a Josep Miquel Moya no té cap sentit que l’Ajuntament es gaste milions d’euros en remodelar places, en passarel·les, en comprar concessionaris, centres comercials, etc… “actuacions que no són prioritàries, i després cobre a la ciutadania per poder sufragar les obres de condicionament d’aparcaments provisionals”.

Tot i això, Moya valora positivament l’anunci del govern local de condicionar els aparcaments que ocupen solars en diferents zones de la ciutat. Això sí, exigeixen que es mantinguen després en bon estat. I és que els econacionalistes recorden que han denunciat en reiterades ocasions l’abandonament d’alguns espais com el del Gregori Maians.

Arxivat en: Economia i Ocupació, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *