Demanen la convocatòria extraordinària i urgent del Consell d’Administració d’Iniciatives de la Comunicació, SL, després que un mitjà de comunicació ha publicat imatges que mostren l’extracció de material, sense que s’haja informat els consellers.

Gandia, 26 d’abril de 2012.-
Segons publica hui l’edició digital d’un mitjà de comunicació local (https://picasaweb.google.com/gentedelasafor/DesmantelanGandiaTV) la vesprada d’ahir “técnicos de dos televisiones locales de Gandia retiraban de las instalaciones de Gandia TV, equipamiento de producción, sino también mobiliario accesorio y hasta los radioenlaces de alta frecuencia…”

Davant aquesta informació, el BLOC-Verds: Compromís, a través del seu representant al Consell d’Administració d’Iniciatives de Comunicació, SL, ha sol·licitat per registre d’entrada la convocatòria extraordinària i urgent del consell “atenent al dret que els empara a ser informats al respecte”.

Compromís també tornarà a demanar un inventari detallat de tot l’equipament i material de Gandia TV, “així com la relació de béns que s’han extret fins a la data, sense el coneixement de la totalitat dels membres del Consell d’Administració. No és la primera vegada que preguntem sobre informacions semblants i sempre se’ns ha negat, llevat del trasllat d’equips informàtics i altre mobiliari per a ser reutilitzat a l’Ajuntament. Considerem que aquest material pertany a la ciutadania de Gandia, no a empreses privades. A més a més, caldria ser reutilitzat per la futura televisió comarcal”.  

I és que el Bloc-Verds: Compromís continua defensant i reclamant una televisió pública comarcal de qualitat, que emeta en la nostra llengua i amb continguts basats en els principis d’imparcialitat, pluralitat i veracitat.

En aquest sentit, Compromís exigeix que l’Ajuntament de Gandia nomene “d’una vegada per totes” els seues representants en el Consorci de la televisió pública comarcal a la fi que este es puga constituir el més aviat possible per decidir el model i la forma de gestió de la televisió pública comarcal i fer efectives les obligacions contemplades en els plecs administratius dels contractes adjudicats.