Els econacionalistes  tenen dubtes sobre la conveniència tècnica de la iniciativa del govern municipal, “a banda de la despesa econòmica afegida”.

Gandia, 4 de juny de 2012.- L’empresa Iniciatives Públiques va adjudicar el 8 de maig de 2012 el contracte de les obres corresponents a la instal·lació de contenidors soterrats a la façana marítima de la Platja de Gandia.
Una de les actuacions contemplades en l’esmentat contracte és la substitució de les moreres per palmeres. Per al BLOC-Verds: Compromís, al marge de la necessitat d’eixa despesa econòmica, hi ha dubtes sobre la conveniència tècnica de la idea: “d’una banda, pel nostre clima mediterrani que aconsella arbres de fulla caduca, i, d’una altra, per la coneguda plaga del morrut roig que afecta a les palmeres i que pot convertir la cosa en una clara temeritat”.
Davant d’estos dubtes, els econacionalistes van proposar que es demanara un informe tècnic al Cap de Servei de Parcs i Jardins abans de mampredre l’actuació, proposta que va ser acceptada.
És per això, que Compromís ha tornat a preguntar per l’informe: “En cas afirmatiu: s’ha emés l’informe i podem consultar-lo?. En cas negatiu: es pensa demanar?”.