Demana al govern que s’arbitren els mecanismes perquè no desaparega un servei que concilia la vida laboral i familiar durant els mesos de juliol i agost.

Facund Puig demana “sense èxit” que es subroguen les treballadores de les escoletes municipals infantils, “o, almenys, que se’ns deixe participar com a obervadors en el nou procés de selecció”.

Gandia, 22 de juny de 2012.- El govern local ha confirmat aquest matí durant la Comissió d’Educació que no hi haurà escoletes d’estiu els mesos de juliol i agost, com a conseqüència de la supressió dels llocs de treball a les escoltes municipals infantils.

El regidor del Bloc-Verds: Compromís, Facund Puig ha expressat el seu malestar per la desaparició d’un servei important “que ajudava a conciliar la vida laboral i familiar de moltes mares i pares durant l’estiu”. Puig ha demanat, sense èxit, que el PP reconsidere la decisió i arbitre mecanismes “per tal de no crear més entrebancs a les famílies”.  

D’altra banda, a la comissió Compromís també ha insistit en que es subroguen els llocs de treball de les treballadores de les escoletes públiques infantils. Tot i això, el govern ha manifestat la seua voluntat de d’iniciar un nou procés de selecció. “És per això, que nosaltres hem demanat que, almenys, s’incloga un representant dels grups polítics municipals com a observadors per a verificar que el procés és objectiu i transparent”.