Per a Compromís l’existència d’un informe negatiu per part del Comitè d’Empresa no és més que una excusa per tal de tornar a la fórmula de la concessió del servei a una empresa privada.

Demanen al govern municipal que reconsidere el caràcter públic de les escoletes infantils i mantinga el lloc de treball de les educadores que actualment estan treballant.

FACUND PUIG: “Fins fa uns dies, insistien que la gestió de les escoles infantils municipals no deixaria de ser pública, encara que passaria a mans d’una empresa municipal. Ara, novament, han tornat a canviar de paréixer. O, tal vegada, tot ha sigut un autèntic paripè per acabar privatitzant tota la xarxa, que és al cap i a la fi el que ells desitgen”

Gandia, 26 de juny de 2012.- Per al Grup Municipal del BLOC-Verds: Compromís a l’Ajuntament de Gandia resulta “curiós” haver fet tot un llarg viatge en la gestió de les escoletes infantils municipals “per acabar allà on el govern municipal volia acabar. L’excusa per a la privatització d’este servei municipal ara ha sigut l’informe desfavorable del Comitè d’Empresa de l’Ajuntament.”

L’informe fonamenta el seu caràcter desfavorable per la falta d’informació del govern municipal i perquè el comitè aposta per la continuïtat del servei en els termes que es feia fins ara.

No obstant això, als econacionalistes els sorprèn que el govern municipal prenga una decisió de tanta envergadura a partir de l’emissió d’un informe del Comitè d’Empresa. “Desconeixíem que l’opinió del Comitè d’Empresa tinguera tant de pes en la gestió del govern del Partit Popular. Tornem a insistir. Açò no és més que una excusa per tal de privatitzar el servei. Com en tantes altres qüestions, el dia a dia de la gestió del govern popular de la ciutat de Gandia es caracteritza per l’adopció de decisions d’una manera erràtica, sobtada i contradictòria sense cap tipus de rubor i sense cap tipus de problema. I este n’és un exemple més.”

El regidor, Facund Puig ha insistit una vegada més en la posició contrària del seu grup al procés de privatització i ha mostrat la seua preocupació pel que fa als terminis de reapertura de les escoletes, ja que el govern municipal haurà de resoldre una sèrie de qüestions que se li tiren completament al damunt: l’aprovació del plec de condicions (si no el tenien ja redactat), la publicació de l’oferta, l’adjudicació del servei a alguna empresa interessada i la selecció del personal.

“Tot açò s’haurà de fer en el temps rècord de dos mesos, perquè hem de tindre en compte que el curs escolar comença a principi de setembre. Des del Bloc-Compromís considerem que tot este conjunt de despropòsits l’únic que provocarà serà el desprestigi de la xarxa municipal d’escoletes infantils.”

Per tot això, des de Compromís tornen a demanar al govern municipal que reconsidere el caràcter públic de les escoletes infantils i mantinga el lloc de treball de les educadores que actualment estan treballant.