“Que el PP celebre el Dia de l’Arbre és una hipocresia política”

Compromís anuncia que no assistirà a la jornada del Dia de l’Arbre de demà organitzada pel govern local, perquè ho considera “una burla” per part dels mateixos que estan destruïnt l’arbrat dels nostres parcs públics.

Els membres del Grup Municipal del BLOC-Verds Compromís a l’Ajuntament de Gandia no assistiran demà a la jornada ‘mediambiental’ organitzada pel govern local del PP per tal de commemorar el Dia Mundial de l’Arbre. I és que els econacionalistes consideren que és una “hipocresia política i una burla a la ciutadania que se les donen de mediambientalistes els mateixos que asseguren que sobren espais verds i que han eliminat arbrat a diferents parcs públics de la nostra ciutat, com ara al Clot de la Mota…”.

Compromís recorda que els parcs urbans tenen un clar objectiu per acollir les persones en el seu temps de descans. En un territori on l’estiu és abrasiu i llarg, els parcs urbans han de ser precisament el més boscosos i arbrats possibles i principalment generadors d’ombra. “Això els fa més acollidors i molt més oberts i vius. I no tot el contrari: Eliminar arbrat dels parcs tal com ha fet el govern Torró des de que va arribar a l’ajuntament (a l’igual que va fer també el govern d’Orengo-Mut) disminueix els espais d’ombra i per tant de reunió, de criança i d’ús públic”.

Per al BLOC-Verds Compromís, els continus atacs de Torró contra l’arbrat de la ciutat posen de manifest el poc valor que el PP atorga al medi ambient local.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *