El govern discrimina Beniopa

Compromís qualifica de “barbaritat, sense explicació” l’eliminació dels cursos d’estiu a la piscina del barri.

Facund Puig demana al govern que rectifique i sol·licita la convocatòria extraordinària i urgent  de la Junta de Districte de Beniopa per tal de rebre explicacions.

A la darrera Comissió d’Esports el representant del BLOC-Verds Compromís, Facund Puig, va demanar a la regidora Emi Climent que confirmara l’eliminació dels cursos d’estiu a la piscina municipal de Beniopa. “La senyora Climent ens va dir que ens contestaria per escrit i no ha fet. Per contra, ens hem assabentat pels mitjans de comunicació que aquest fet sí que s’ha produït”.

És per aquesta raó que Compromís considera una “barbaritat” que se suprimisquen cursos amb un gran nivell d’acceptació. “L’únic que fa el govern és dificultar l’accés del veïnat de Beniopa i els districtes dels voltants a la pràctica de l’esport, a més d’una discriminació als beniopers i les benioperes respecte d’altres barris de la ciutat”.

Per a Facund Puig, les raons econòmiques tampoc són excusa, ja que el cost de les activitats els sufragaven les persones usuàries i no el consistori. “Sembla mentida que fins al darrer poble menut de la comarca tinga estos cursos, però l’Ajuntament de Gandia, “Gran Ciutat”, siga incapaç d’ofertar-los”.

En aquest sentit, des del BLOC-Verds Compromís, s’ha exigit al govern local que reconsidere l’eliminació dels cursos d’estiu a la piscina de Beniopa i han demanat la convocatòria extraordinària i urgent de la Junta de Districte de Beniopa “perquè se’ns done, a nosaltres i al veïnat, totes les explicacions”.

Arxivat en: Cultura i Educació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *