La culminació d’una venjança anunciada

Torró deixa sense sou als regidors de l’oposició i cessa els secretaris de grup.

El BLOC-Verds: Compromís assegura que aquest nou atac de Torró i del seu govern no farà minvar la tasca de control que el seu grup continuarà realitzant contra les pràctiques dictatorials de Torró i de la seua gent.

Facund Puig: “Ací tenim les represàlies a la nostra faena d’oposició. Això vol dir que estem en el bon camí. Que la nostra oposició desvetlla les actituds del govern dictatorial de Torró i que això hi senta mal.”

Gandia, 31 de juliol de 2012.-

La decisió de Torró de suprimir els sous als regidors de l’oposició i cessar el secretari de grup és un acte de venjança: deixar sense recursos a l’oposició. Suprimeix el suport de personal a l’oposició, ja que el seu el reubicarà, tal i com ja va fer amb l’assessor. Es tracta, per tant, d’un fet sense precedents, perquè no tenim constància d’una actuació tan miserable com aquesta en la història de la ciutat.

Però el govern continua tenint 12 exclussives. La dictadura instaurada amb l’arribada de Torró va consumant-se progressivament. El seu grup continua tenint més de 50 persones ‘enxufades’. En breu tornarem a traure més noms gràcies a les aportacions que està fent arribar la ciutadania.

Per això no ens ve de nou, ja havíem rebut amenaces de l’alcalde en el sentit que continuàrem en la tasca de l’oposició iniciada hi hauria represàlies. Ací tenim les represàlies a la nostra faena d’oposició. Això vol dir que estem en el bon camí. Que la nostra oposició desvetlla les actituds del govern dictatorial de Torró i que això hi senta mal.

El BLOC-Verds: Compromís assegura que este nou atac de Torró i del seu govern no farà minvar la tasca de control que el nostre grup continuarà realitzant contra les pràctiques dictatorials de Torró i de la seua gent.

COMPAREM XIFRES:
·        12 dedicacions exclusives PP = 0 l’oposició.
·        Més de 50 persones de confiança el PP = 0 l’oposició.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Comentaris

  1. Retroenllaç: Torró censura l’oposició – Compromís per Gandia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *