El BLOC JOVE considera una falta de respecte la gravació i emissió del “realitie” GANDIA SHORE

Asseguren haver assistit atònits a l’anunci que la ciutat de Gandia ha sigut elegida per la MTV per a gravar la versió espanyola de Jersey Shore.

Gandia, 27 de juliol de 2012.- Aquestos docurealities que seran gravats, versen sobre la vida d’unes certes “cultures suburbanes” de determinats llocs. A New Jersey se’n parlen de les costums dels “Guidos”; a New Castle, la versió britànica, del “Georgis”, i pel que sembla a Gandia dels “poligoners”.  Segons la productora.

Laura Morant, secretària local del Bloc Jove Gandia ha explicat que “aquest “realitie” consisteix a què els joves participants es dediquen bàsicament a viure a un xalet amb totes les despeses pagades, beure alcohol en grandíssimes quantitats, eixir de festa pels pubs de la zona i practicar sexe en directe amb els lligues nocturns. Tot això gravats per les càmeres que no en perden detall”. De fet, s’ha generat molta polèmica a les ciutats respectives on s’han creat plataformes en contra de la gravació i emissió del programa, atés que afecta la imatge de la ciutat i dels joves de la mateixa perquè es dóna una imatge que no correspon a la realitat de la majoria dels joves.

Per la seua banda, Alícia Izquierdo, del BLOC JOVE, ha manifestat que “l’anunci per al càsting demana ( joves explosius, guapos i amb un súper cos amb ganes de festa i que siguen espontanis, lligons i divertits); la petició  del currículum laboral i acadèmic no l’hem trobat enlloc”.

Morant i Izquierdo han manifestat que “la gravació del programa afectarà a les famílies residents de la urbanització Les Motes i el veïnat en general. I insten a l’Ajuntament que intervinga per evitar properes edicions que embruten la imatge de la nostra ciutat i de la joventut.”

Arxivat en: Cultura i Educació, Moviments Socials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *