Valoren negativament les xifres tenint en compte que s’han destruït 65 llocs de treball a Gandia en un mes de màxima afluència turística a la nostra ciutat.

FACUND PUIG: “Les dades demostren que ni el govern del PP a Gandia, la Generalitat i a l’Estat espanyol estan encertant en els fórmules per a crear treball”.   

Gandia, 06 de setembre de 2012.-

El Grup Municipal del BLOC-Verds: Compromís a l’Ajuntament de Gandia ha valorat molt negativament les dades de l’atur relatives al passat mes, ja que “l’augment de la desocupació a Gandia en 65 persones durant l’agost, l’época de major afluència turística, en una ciutat ‘capital del turisme’  demostra que les receptes del PP per eixir de la crisi continuen estant d’esquenes a la realitat i l’únic que fan és empitjorar dràsticament la situació de milers de ciutadans i ciutadanes”.

El regidor, Facund Puig recorda que a La Safor en un any han perdut el seu lloc de treball al voltant de 1.000 persones.“Les xifres són ben clares mes rere mes, però els diferents governs del PP continuen entestats en aconseguir el dèficit zero que li exigeixen els poderosos, en lloc d’estimular l’economia per salvar els milers de persones que estan patint una situació desesperada perquè no tenen feina i veuen cada vegada més devaluades les prestacions socials que reben”.

En este sentit, Puig ha afirmat que el Pla d’Ocupació no està donant els resultats que s’esperaven, amb la qual cosa cal complementar-lo amb moltes més mesures urgents. “Hi ha eixides alternatives a esta crisi que passen per estimular l’economia i generar més ocupació”, ha indicat el regidor de Compromís que ha demanat que “el PP deixe d’enganyar la ciutadania i apel•lar a la seua responsabilitat, doncs són ells els que no estan disposats a fer cap esforç per canviar les seues polítiques i millorar la situació de les persones.”