La Safor té una destacada presència a la nova Executiva Nacional del BLOC

A l’òrgan de direcció del partit repeteix Josep Miquel Moya (Gandia) i s’incorporen Helena Malonda (Oliva), Agus Brines (Simat) i Miquel Aleixit (Benirredrà). Enric Morera (Oliva) és reelegit Secretari General del BLOC.

Formen part del nou Consell Nacional: Jordi Juan (Tavernes), Pepa Chesa (Oliva) i Alícia Izquierdo (Gandia).

La Safor-Valldigna, 2 d’octubre de 2012.-

Amb un auditori ple, amb multitud de militants i simpatitzants dins i fora de la sala Nexus de la UPV, el BLOC va tancar ahir el seu VI Congrés Nacional, una trobada que ha demostrat la força, la unitat i el compromís de la formació valencianista per continuar construint el canvi polític al País Valencià.

La única candidatura a l’Executiva Nacional, encapçalada per Enric Morera, va aconseguir el suport de 431 dels 499 delegats i delegades que han votat este matí. La llista de Morera sols ha tingut 57 vots en blanc i 11 nuls.

La nova executiva estarà formada per 25 persones, entre els quals destaca la presència de 5 saforencs al màxim òrgan  de direcció del partit:

President: Josep Maria Pañella
Secretari General: Enric Morera (Oliva)

Àrea d’Organització
Coordinadora: Agueda Micó
Sec. Relacions Polítiques: Natxo Bellido
Sec. Formació: Rafael Oliver
Sec. Acció Electoral i Implantació: Amparo Piquer
Sec. Acció Estratègica: Agus Brines (ex alcaldessa de Simat)

Àrea d’administració i finances
Coordinació: Josep Melero
Sec. Finances: Oscar Peris
Sec. Transparència: Miquel Aleixit  (Benirredrà / ex president del Consell dels Joves de Gandia)
Oficina Relació amb la Militància: David Abad

Àrea de serveis polítics
Coordinació: Rafel Carbonell
Sec. Política Municipal: Teresa Garcia
Sec. Assessorament Municipal: Josep Miquel Moya (ex regidor a l’Ajuntament de Gandia)
Sec. Assistència Jurídica: Eva Sanchis
Sec. Iniciatives Legislatives: Cristina Sunyer
Sec. Posicionament Municipal: Mònica Àlvaro

Àrea de comunicació i imatge
Coordinació: Lluís Miquel Campos
Sec. Serveis Comunicatius: Helena Malonda (Oliva)
Sec. Coordinació Comunicativa: Vicent Martínez

Àrea de comissió sectorial
Coordinació: Maria Josep Ortega
Sec. Moviments Cívics: Consol Castillo
Comissions Parlamentàries: Dimas Montiel
Sec. Igualtat: Bàrbara Peris
Sec. Polítiques Socials: Marta Escudero

D’altra banda, també és destaca la presència comarcal al nou Consell Nacional:
Jordi Juan (alcalde de Tavernes), Pepa Chesa (ex regidora d’Oliva) i Alícia Izquierdo (ex secretària comarcal del Bloc Jove / Gandia).

En el seu discurs de cloenda, el reelegit secretari general, Enric Morera, ha assegurat que el BLOC “ix més reforçat i amb l’objectiu de fer un compromís amb la societat per a fer una alternativa positiva per a superar la greu crisi. Tenim respostes, idees i tenim l’exemple clar d’allà on estem governant”.

Morera considera que part de les respostes, “han de vindre d’Europa i de casa nostra, per donar un horitzó de vida digna als nostres ciutadans. Som conscients que rebrem del PP una herència nefasta, però el nostre compromís serà refer el país, recuperar la democràcia i el benestar”.

Abans de la cloenda, el BLOC ha fet un acte simbòlic molt important, com és retre un sentit homenatge a aquelles persones que són militants històrics, que han estat al front de coŀlectius locals, comarcals, o que han estat càrrecs públics. Així, de la Safor-Valldigna es va reconèixer a: Andreu Sanç (Gandia), Jesús Sendra (Gandia), Elvira Ferrer (Gandia), Pepa Chesa (Oliva), Paco Devesa (Oliva), Imma Seguí (Oliva), Toni Martí (Xeraco), Rafa Vidal (Tavernes) i Rafa Mogort (Simat). Segons va explicar Morera, “sense estes persones, que han treballat sota diferents sigles però sempre pel País Valencià, hui som el que som i hui podem parlar del BLOC com un referent del valencianisme progressista que defensa els interessos amb clara obediència valenciana”.

Arxivat en: Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *