Compromís lamenta la pèrdua per al Grau i per als usuaris, sobretot gent gran, dels dos professors que oferien el servei de l’escola d’adults.  

LORENA MILVAQUES: “No etenem la passtivitat de l’alcalde del Grau, Toni Rodriguez davant una nova retallada de serveis que afecta el seu veïnat”.

Gandia, 10 d’octubre de 2012._

El BLOC-Compromís de Gandia ha denunciat hui la desaparició del servei de l’escola d’adults, l’EPA, que tradicionalment s’oferia al Grau, amb l’eliminació dels dos professors.

Per a la secretària local, Lorena Milvaques novament l’argument d’estalvi econòmic s’empra com  a exusa per a la retallada de serveis a la ciutadania, “quan tot sabem que per a programar concerts, Maremàgnums, corregudes de bous, etc… de dubtosa rendibilitat no s’han escatimat diners”.  

Milvaques es pregunta “on està l’alcalde del Grau, Toni Rodriguez i perquè no reacciona davant l’eliminació d’un nou servei i l’afecció que pot suposar per al districte marítim la desaparició de l’EPA”.  

Compromís recorda que amb l’eliminació de l’EPA s’impedeix a molta gent gran del Grau l’accés a la formació, ja que de tindran més problemes per a desplaçar-se a la ciutat.