Els pressupostos de l’estat marginen Gandia

Compromís sol·licita  incrementar, com a mínim, les partides de l’accés sud al port de Gandia, per al tractament terciari a l’EDAR Safor, resoldre el pas de la N-332 pels pobles del sud de la Safor i que contemplen la construcció del Tren Gandia-Dénia.

FACUND PUIG: “Els pressupostos de l’estat per al 2013 tornen a marginar el País Valencià i, ben especialment, la nostra ciutat en deixar sense cobertura pressupostària alguns projectes a bastament reivindicats i rebaixant notablement les consignacions per a altres que es troben actualment en execució, la qual cosa suposarà un altre retard en el seu acabament.”

Gandia, 11 d’octubre de 2012._

Segons denuncia el BLOC-Verds: Compromís els pressupostos de l’estat per al 2013 tornen a marginar el País Valencià i, ben especialment, la nostra ciutat en deixar sense cobertura pressupostària alguns projectes a bastament reivindicats i rebaixant notablement les consignacions per a altres que es troben actualment en execució, la qual cosa suposarà un altre retard en el seu acabament.

“Des de Compromís entenem la situació de crisi econòmica en què ens trobem i que obliga a certs reajustaments. Però no compartim la facilitat amb què eixos retalls castiguen una i altra vegada la nostra economia i ajornen, qui sap fins a quan, compromisos ja adquirits.”

Per això, des d’eixa idea, i des del convenciment que el Plenari de l’Ajuntament de Gandia ha de fer arribar la seua preocupació a qui pot rectificar el document inicial, proposen per al seu debat i aprovació:

Primera.- Que l’Ajuntament de Gandia s’adrece al Ministeri d’Hisenda i als portaveus del grups parlamentaris al Congrés dels Diputats per demanar-los que, com a mínim, incloguen en la discussió parlamentària del pressupostos generals de l’estat per al 2013 les següents esmenes:

1.- Incrementar la partida de l’accés sud al port de Gandia dels 10.000 euros contemplats fins als 3.336.000 euros que hi havia previstos l’any passat.

2.- Incrementar la partida per al tractament terciari a l’EDAR Safor dels 3.778.000 euros contemplats fins als 5.138.000 euros del cost del projecte.

3.- Dotar una partida pressupostària per a resoldre el pas de la N-332 pels pobles del sud de la Safor.

4.- Incloure una partida per a la construcció del Tren Gandia-Dénia de 50.000.000 d’euros.

Segona.- Traslladar este acord al Ministeri d’Hisenda del Govern d’Espanya i als portaveus del Grups Parlamentaris del Congrés dels Diputats.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *