Compromís lamenta la desaparició de les beques ‘Xarxa FP’

Facund Puig recorda que eren una magnífica eina “perquè l’alumnat de formació professional poguera realitzar pràctiques a països de la Unió Europea, al mateix temps que milloren la seua formació lingüística”.

Preguntaran per les raons de la desaparició de les ajudes al pròxim Consell Escolar Municipal de Gandia.

Gandia, 16 d’octubre de 2012._
Davant la informació apareguda a un mitjà de comunicació sobre que l’Ajuntament de Gandia ha deixat de convocar les beques ‘Xarxa de Formació Professional’ per a joves de la nostra ciutat, el BLOC-Verds: Compromís lamenta, de confirmar-se, “la desaparició d’aquestes ajudes que eren una magnífica eina perquè l’alumnat de FP poguera realitzar pràctiques a països de la Unió Europea, al mateix temps que milloren la seua formació lingüística”.

El regidor de Compromís, Facund Puig recorda que la ‘Xarxa FP’ està present a importants ciutats europees com Barcelona, Madrid, Munic o Roma. De fet, asseguren que Gandia mantenia uns intercanvis pedagògics molt interessants amb equips docents d’aquestes ciutats.

Així, Puig ha anunciat que aprofitarà la convocatòria del Consell Escolar Municipal del pròxim 22 d’octubre per tal de preguntar-li a la regidora d’Educació, Marta Cháfer per les raons que han justificat aquesta decisió “i si el govern és conscient del perjudici que pot provocar a l’alumnat de formació professional de la nostra ciutat”.

Arxivat en: Cultura i Educació, Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *