Torró també és incapaç de gestionar “La Bici”

Compromís demana una comissió urgent després de constatar que el servei de bicicletes ha deixat de funcionar.

Recorden que fins fa uns quants dies encara hi ha usuaris que van renovar el carnet i ningú els va advertir.

Gandia, 15 de novembre de 2012._

El Grup Municipal del BLOC-Verds: Compromís a l’Ajuntament de Gandia ha demanat la convocatòria extraordinària i urgent de la Comissió d’Alcaldia i Règim Interior, després de constatar que el sevei “La Bici” ha deixat de funcionar. “Volem que se’ns explique què és el que està passant, si el tancament és provisional o permanent. Cal tindre en compte que fins fa uns quants dies s’han renovat carnets i ningú els ha advertit de la finalització del servei o se’ls ha retornat els diners”.

Compromís lamenta que el govern no els haja oferit informació d’un servei que consideren important per articular la mobilitat de la ciutat i critiquen “la incapacitat del govern per tal de gestionar un servei que se’l va trobar muntat. És cert, que el PP va criticar la qualitat de les bicis, però el govern de Torró tampoc l’ha millorada, més enllà de canviar-li el color.”

Segons Compromís, un dels efectes colaterals també serà que pobles com Benirredrà i Palmera que s’acaben d’adherir al servei, queden totalment desprotegits.

D’altra banda, la portaveu Lorena Milvaques ha preguntat també per la gestió dels Mupis, ja que “se’ns va vendre que l’explotació d’aquest servei seria un baló d’oxígen per a l’empresa que es quedara La Bici, però a hores d’ara no sabem en mans de qui estan”.

És per aquesta raó, que el Bloc-Verds: Compromís ha sol·licitat la convocatòria extraordinària i urgent de la Comissió d’Alcaldia i Règim Interior per tal d’abordar la situació. “Volem saber també què passa amb al subvenció que hem perdut de 320.000 euros per part de l’Agència Valenciana de l’Energia”.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *