Torró negocia pagar-li al Consorci de Residus #aixòhopaguestu

Compromís té constància que el govern tramita “per darrere” amb el Consorci de Residus la quantitat de diners que ha de pagar-li per l’amortització de les instal·lacions durant el semestre.

FACUND PUIG: “Ens oposem radicalment a que ni la ciutadania ni l’ajuntament paguen cap quantitat al consorci per cap concepte durant el segon semestre de 2012”.

Gandia, 16 de novembre de 2012._
El Grup Municipal del BLOC-Verds: Compromís a l’Ajuntament de Gandia ha tingut accés a la publicació en BOP de l’edicte sobre l’aprovació del padró fiscal del Consorci de Residus de l’Àrea 2 per al segon semestre de 2012. Així, han pogut comprovar “amb molta sorpresa” que una de les poblacions que apareix a la relació és Gandia. “Aquest fet contrasta amb els anuncis reiterats de Torró que Gandia no hauria de pagar al consorci el tractament de residus durant el segon semestre de l’actual exercici”.

D’altra banda, el regidor Facund Puig ha assegurat tindre constància que l’Ajuntament està negociant amb el consorci les quantitats de diners a pagar per l’amortització de les instal·lacions durant el semestre.

“Des de Compromís ens oposem radicalment a que ni la ciutadania ni l’ajuntament paguen cap quantitat al consorci per cap concepte durant el segon semestre de 2012”.

Els econacionalistes estan cansats dels “enganys del PP en aquest concepte, ja que per davant diuen que no pagaran cap quantitat i pel darrere estan negociant les aportacions que ha de realitzar”.

És per aquesta raó, que a la Comissió d’Alcaldia i Règim Interior, prevista per al pròxim dimecres, Puig preguntarà al representant del consistori al consorci, Víctor Soler per “les quantitats que li reclamen i què pensa fer el govern al respecte”.  

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *