El BLOC-Verds Compromís de Gandia, en contra del brutal augment de preus de lloguer dels “horts socials”

Hui mateix, el grup municipal del BLOC:Compromís hem escoltat la noticia de l’augment d’un 400% del preu de lloguer dels “Horts Socials” que l’Ajuntament de Gandia pretén dur a terme el pròxim any. Un nou increment que ve a unir-se als ja practicats fa unes setmanes dels impostos municipals, i que novament afectarà de forma molt considerable a les butxaques dels ciutadans.

Des del Bloc: Compromís volem recordar-li el Govern del PP que la mesura va nàixer amb una claríssima finalitat social i de foment de l’ocupació per a aquelles persones que menys posibilitats i recursos tenen, i que amb este brutal increment el que s’està afavorint és la seua destrucció.

Segons la portaveu del BLOC Compromís, Lorena Milvaques, “el Sr. Torró i el seu govern del PP estan més preocupats de com i on recaptar diners per gastar-se’ls en festes, folcklore i saraos, que d’ajudar moltíssimes famílies a eixir de la greu situació econòmica que pateixen. En compte de fer pagar més al qui menys té, el que deuria fer es eliminar la quantitat de “panxes agraïdes” que manté cobrant dels diners de totes i tots els ciutadans, i destinar eixos diners a més ajudes socials”.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *