Mentre al País Valencià i a la comarca s’han creat llocs de treball durant el mes de novembre, a Gandia la desocupació continua creixent.
 
FACUND PUIG: “El PP del “Ahora empleo” porta ja més de 1.000 aturats a les seues esquenes des de que governa, el que demostra la seua inoperància i la falta d’eficàcia de les seues mesures”.

Gandia, 10 de desembre de 2012.-

El Grup Municipal del BLOC-Verds: Compromís a l’Ajuntament de Gandia ha tornat a mostrar hui la seua preocupació perquè l’atur continua castigant la nostra ciutat. Així, mentre al País Valencià i a la resta de la comarca s’ha aconseguit crear llocs de treball, a Gandia la desocupació va augmentar al mes de novembre en 13 persones. “Però ens indigna encara més que, lluny de mostrar la seua preocupació, el govern local del PP manifesta autocomplaença, quan les xifres demostren tot el contrari.”

Per al regidor de Compromís, Facund Puig, el govern local el que hauria de fer és analitzar per què a la ciutat continuen destruint-se llocs de treball. “Queda demostrada la total inoperància i falta d’eficàcia de les mesures del govern. El PP del “Ahora Empleo”, no només no crea ocupació, sinò que en destrueix. Des de que governen  hi ha més de 1.000 aturats nous…”