Compromís anima a comprar al comerç urbà aquest Nadal #comerçdeGandia

El BLOC de Gandia inicia, de nou, una campanya de suport al comerç urbà i tradicional de la nostra ciutat, amb un decàleg amb “10 bones raons per comprar-hi”. Andreu Sanç: “L’Administració local hauria d’implicar-se i potenciar el comerç urbà. Xafar més el carrer, fer un anàlisi seriós de la situació del sector per millorar-lo i fomentar-lo com cal, perquè sembla desvinculada”.

“Aquest Nadal ajuda al comerç local i tradicional de la teua ciutat, compra en la botiga del teu barri habitual”. Amb aquest missatge el BLOC-Compromís de Gandia ha tornat a llençar hui una campanya per promocionar les compres al comerç local i tradicional de la nostra ciutat.

Per al secretari local de Comerç i Turisme, Andreu Sanç “l’administració local hauria d’implicar-se i potenciar el comerç urbà. Xafar més el carrer, fer un anàlisi seriós de la situació del sector per millorar-lo i fomentar-lo com cal, perquè sembla desvinculada”.

Segons l’ex president de la Cooperativa Comercial del Centre Històric, “totes aquelles intervencions urbanes, com ara la remodelació dels espais urbans que s’ha dut per exemple en certes places, haurien de ser preses comptant amb l’opinió dels comerciants i escoltant les seues propostes i suggerències”.

Des d’ací, la gent es pot descarregar un decàleg amb “10 bones raons per comprar als comerços de l’interior de Gandia”.

I és que per al Bloc-Compromís el comerç local “és un autèntic motor de l’economia local creant llocs de treball estable i, a més, dóna vida a la nostra ciutat durant tot els dies de l’any. De fet, moltes vegades,els barris que no tenen comerços comerç es converteixen progressivament en una espècie de zones dormitori. Creiem que el futur d’una ciutat com Gandia no es pot desplaçar a l’extraradi, sobretot si estem apostant per la revitalització dels barris”.

(Foto de Saforguia)
Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *