Compromís demana que la comissió de Cultura explique els canvis en la gestió del Serrano

El BLOC exigeix informació i adverteix que la “privatització del teatre no millorarà la seua programació, sinó que la mercantilitzarà”

Els nacionalistes denuncien la falta de previsió del PP que deixarà l’infrastructura cultural sense pràcticament programació al menys durant tres mesos.

Gandia, 26 de desembre de 2012.-
Davant les informacions aparegudes als mitjans de comunicació sobre el canvi de model de gestió del Teatre Serrano, el grup municipal del Bloc-Verds: Compromís a l’Ajuntament de Gandia ha demanat aquest matí al govern de la ciutat la convocatòria d’una Comissió de Cultura per tal de conèixer els detalls sobre l’actual i la futura gestió del teatre gandià.

Segons assenyala el regidor, Facund Puig, la darrera notícia que es té del tema “és de fan un any, quan es va anunciar que es realitzaria un canvi de gestió, però l’únic que sabem és que es va acomiadar a Pluja Teatre. Des d’aleshores no coneixem qui gestiona el personal, ni qui porta l’assessorament tècnic”.

Compromís es mostra contrari a una privatització de l’entitat per dos motius principals: D’una banda, “creguem que aquesta mesura no millorarà la programació i per l’altra considerem que no serà més barata”.

A més, Puig manifesta el seu temor perquè el canvi de model tinga com a conseqüència una mercantilització de la programació: “Pensem que es centrarà en contractar espectacles rendibles i que es deixarà de banda les consideracions no econòmiques”.

Finalment, el BLOC denuncia la falta de previsió que ha tingut el govern municipal una vegada més. “No hi cap raó que justifique que el Teatre Serrano es quede tres mesos sense programació”.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *