Els econacionalistes critiquen la pobra programació del mes de gener, salvada únicament pels porrats que es celebren a la ciutat.

Facund Puig demana novament que es convoque de manera urgent una Comissió de Cultura per a que el govern explique les seues intencions amb el Serrano.

Gandia, 08 de gener de 2013.-

“El primer qualificatiu que ens ve al cap en veure la programació cultural de gener de l’Ajuntament de Gandia és el de la pobresa. De fet, l’única cosa que la salva és la participació de la ciutat als porrats, perquè a banda d’això poc més hi ha”.

Així ha explicat, el regidor del Grup Municipal del Bloc-Verds: Compromís, Facund Puig, la seua impressió al voltant de les activitats culturals del primer mes de l’any en el que s’ha dut a terme l’anunciat fi de la programació al Teatre Serrano.

El regidor nacionalista ha assenyalat que “no és massa normal que la principal sala de la nostra ciutat es vega privada de la seua programació durant un temps, que ni tan sols ha estat definit”.

Puig ha recordat que des de fa més de un any “hi ha una provisionalitat absoluta en  la gestió del Teatre Serrano i eixa fase provisional ara s’ha materialitzat en el seu tancament”.

Per això, des de Compromís continuen demanant la convocatòria urgent d’una comissió de Cultura “per a que el Govern Municipal explique que és el que pretén fer amb el Serrano”. No obstant això, la resposta a aquesta demanda “continua sent inexistent”.

Els econacionalistes lamenten profundament la política cultural que està duent a terme el Partit Popular que governa a la ciutat “perquè està acabant amb la trajectòria d’elevada qualitat que tant el Teatre Serrano, com la ciutat en general, estaven mantenint des de fa anys”.