Facund Puig feia públic ahir que la titular del jutjat Contenciós-Administractiu número 3 de València ha decretat la paralització cautelar del procés de licitació del contracte d’aigües de Gandia.

Gandia, 18 de gener de 2013.-

El regidor del BLOC-Verds: Compromís , Facund Puig feia públic ahir, durant el Ple ordinari de l’Ajuntament de Gandia l’existència d’un auto judicial per part de la titular del jutjat Contenciós-Administractiu número 3 de València decretant la paralització cautelar del procés de licitació del contracte d’aigües de Gandia, com a conseqüència del recurs presentat per l’empresa Aigües de Barcelona.

Puig mostrava la seua preocupació, “perquè creguem que pot tindre greus conseqüències per al present i el futur de Gandia, no només per la seua repercussió per al presssupost municipal de 2013, que contemplava ingressos de més de 2 milions d’euros per aquest concepte, sinò també per a la concessió de 50 anys que pretenia plantejar el govern…”.

És per això, que Compromís va sol·licitar la convocatòria extraordinària i urgent de la Junta de Portaveus, perquè se’ls informe. Per la seua banda, l’alcalde accidental es va comprometre a reunir tots els grups polítics municipals només dispose de tota la documentació sobre l’auto judicial.