Aquest assumpte va ser tractar ahir al plenari municipal però el Govern de Torró no va aclarir la situació, a pesar de les preguntes que va fer la anterior adjudicatària d’aquest servei, la Societat Protectora d’Animals de la Safor (SPAMA-Safor).

Gandia, 18 de gener de 2013.-
La portaveu del Bloc-Verds: Compromís a l’Ajuntament de Gandia, Lorena Milvaques, ha presentat hui per registre d’entrada una bateria de preguntes al respecte del procediment de contractació, les retribucions econòmiques i les característiques dels serveis que presta la nova adjudicatària del servei d’arreplega d’animals a Gandia: Refugiocan.

Milvaques fa aquesta demanda per tant d’esbrinar un assumpte que el Govern Municipal no va aclarir ahir al Plenari, a pesar de les preguntes que va fer la anterior adjudicatària d’aquest servei, la Societat Protectora d’Animals de la Safor (SPAMA-Safor).

En concret, Milvaques ha requerit al Govern Municipal informació al voltant de quin ha sigut el procés per a adjudicar la nova contrata d’arreplega d’animals i des de quina data presta el seu servei a Gandia.

Així mateix, ha demanat que es done a conèixer la quantitat econòmica que percep Refugiocan i si l’Ajuntament ha comprovat que l’empresa té els informes favorables de la Conselleria d’Agricultura per a ser un nucli zoològic autoritzat com a Centre d’acollida temporal per a animals abandonats.

Finalment, Compromís vol conèixer si el centre ha passat sense problemes les seues inspeccions anuals obligatòries, quin és el número de nucli zoològic que té i quina quantitat d’animals està autoritzat a acollir.

Milvaques ha assenyalat que hi ha “una desinformació total en aquest Govern i que Torró fa allò que li dona la gana, sense tindre cap tipus de mirament”.

En aquest sentit ha afirmat que “l’oposició té dret, com a part de l’Ajuntament de Gandia, a conèixer quins han sigut els criteris, per una banda, per a llevar el servei a una entitat que estava acomplint perfectament amb les seues tasques, i d’altra,  per a contractar a una nova empresa de la qual no tenim cap mena d’informació”.