El departament de Joventut ja ha realitzat una xerrada i només han acudit dos regidors del Partit Popular. Facund Puig demana que l’iniciativa s’óbriga a altres formacions per a que els alumnes tinguen una “visió més plural de la realitat política”.

El regidor del Grup Municipal del Bloc-Verds Compromís, Facund Puig, va demanar el passat divendres a la Comissió de Joventut de l’Ajuntament de Gandia, que hi haja més pluralitat a les xerrades que s’estan fent als instituts de Secundària i Batxillerat gandians al voltant de la idiosincràsia d’un regidor i les tasques que desenvolupa.

Ho va fer desprès de rebre algunes queixes per part de mares i pares d’un centre de Secundària de Gandia on ja s’ha realitzat la xerrada i només ha participat el Partit Popular, sense representació de cap altra formació política més.

El regidor de Joventut, Víctor Soler, va explicar que s’havia llançat la proposta a diferents centres i que de moment només s’havia realitzat en un. En aquest sentit, va confirmar que ell mateix junt a altra regidora del seu grup i dos persones més, van ser els encarregats de donar aquesta primera conferència.

Davant aquesta situació, el representant del Bloc-Verds va criticar el plantejament que s’havia fet i va demanar una reforma de la iniciativa, ja que “entenem que és convenient que els joves puguen tindre una visió més plural de la nostra realitat”.

Per això, va demanar que aquestes xerrades s’obriguen a la participació d’altres formacions “per a poder estimular el coneixement i l’esperit crític dels alumnes de Secundària de la ciutat”.