“La nostra policia local no mereix identificar-se amb un doberman”

Facund Puig lamenta que s’utilitze simbologia agressiva en els nous escuts del Cos de Policia Local de Gandia.  

Gandia, 22 de febrer de 2013.-

El Grup Municipal del BLOC-Verds: Compromís a l’Ajuntament de Gandia ha mostrat hui la seua sorpresa, després d’assebantar-se que els nous uniformes del Cos de Policia Local de Gandia inclouran escuts amb la imatge d’un doberman. “Un animal amb connotacions agressives que no s’identifica ni amb la trajectòria exemplar, ni amb l’excel·lent treball i la professionalitat de la nostra policia local.”

Puig ha recordat que la policia local sempre s’ha caracteritzat per la seua proximitat i el bon servei a la ciutadania. En aquest sentit, el regidor de Compromís ha demanat al conseller delegat d’Alcaldia en materia de Seguretat Ciutadana, Javier Reig, la retirada immediata dels escuts amb la imatge del doberman.

Arxivat en: Moviments Socials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *