Sense teatre fins a l’estiu

Compromís lamenta que el Serrano es quede sense programació fins a juny.

Facund Puig: “El PP s’ha proposat acabar amb la capitalitat de Gandia en tots els sentits i està aconseguint-ho”.

Gandia, 25 de febrer de 2013.-
Després de les declaracions efectuades a un mitjà de comunicació pel regidor de Cultura de l’Ajuntament de Gandia, Vicent Gregori, el Grup Municipal del Bloc: Verds-Compromís vol manifestar el seu malestar pel fet de que el Teatre Serrano es quede sense programació, almenys, fins a finals de maig o principis de juny.

El regidor, Facund Puig ja fa temps que ve denunciant la pobra oferta cultural que està programant l’Ajuntament des del Nadal, quan es va dur a terme el tancament d’aquesta infraestructura cultural: “Entre altres coses, el Govern Municipal del PP ha acabat amb el Cine Pot i també amb el Teatre Infantil Escolar i el d’adults. És una llàstima el que està passant, més encara quan s’aproximen les Falles i la gent no tindrà l’atractiu d’una bona programació cultural que complemente a la festa. A hores d’ara si una persona vol accedir a la Cultura està obligat a desplaçar-se a Oliva, a València o altres poblacions amb més consciència cultural”.

Per a Puig, l’alcalde de Gandia i el PP s’han entestat a acabar amb la capitalitat de Gandia: “Mesures com eixir-se’n de la Mancomunitat o tancar el Teatre Serrano, o les desencertades apostes per megaconcerts, maremàgnums o corregudes de bous han donat com a conseqüència que la nostra ciutat deixe de ser el referent que era”.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *