La majoria absoluta del PP veta la compareixença de Torró a les Corts

El diputat de Compromís, Juan Ponce, va exigir ahir que compareguera l’alcalde de Gandia a la comissió legislativa de Medi Ambient per explicar per què va incomplir fins el mes de gener “les obligacions legals que estableix el Pla Zonal de Residus de l’àrea de gestió 2, i va enviar el fem a Múrcia, sense cap tipus de control mediambiental”.

Gandia, 28 de febrer de 2013._
Finalment, el PP va fer valdre ahir la seua majoria absoluta per impedir la compareixença de l’Alcalde de Gandia, Arturo Torró davant la Comissió de Medi Ambient de les Corts Valencianes. Tal i com ja va anunciar el mes de novembre passat, durant la seua visita a Gandia, el Diputat del Grup Parlamentari Compromís, Juan Ponce va sol·licitar explicacions de Torró,  juntament la Consellera d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient, Isabel Bonig i el President del Consorci de Residus, Vicente Parra, “davant les reiterades informacions que alertaven sobre l’incompliment per part de Gandia de les obligacions que estableix el Pla Zonal de Residus de les Zones X, XI, XII, àrea de gestió 2”.
Cal recordar que la portaveu del BLOC-Verds: Compromís a l’Ajuntament de Gandia, Lorena Milvaques, va qualificar com a fet de “gravetat extremada i atemptat mediambiental” l’existència d’un informe encomanat pel Consorci de Residus de l’Àrea 2 en què es denunciava que l’Ajuntament de la nostra ciutat va enviar, (fins el mes de gener), el fem que produïa Gandia a un abocador de Múrcia, a 240 quilòmetres de distància, que no comptaria amb les autoritzacions pertinents per a funcionar com a espai receptor de residus. Un fem que, a més, arribava a eixe abocador sense haver sigut valoritzat prèviament.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *