Compromís considera que l’acte, titulat “Mil Mujeres con el alcalde”, no és representatiu de la seua essència ja que és un esdeveniment organitzat per les dones de la ciutat, on són elles, les úniques i vertaderes protagonistes.

El Grup Municipal del BLOC-Verds Compromís vol expressar la estupefacció que ha sentit en assabentar-se del títol escollit pel Govern Municipal del Partit Popular per al dinar que es celebrarà demà a la Plaça del Prado amb motiu del Dia de la Dona.

El títol, segons la convocatòria de l’Agenda de Comunicació Municipal, no és un altre que ‘Mil Mujeres con el alcalde’, una denominació que segons la portaveu, Lorena Milvaques, “és totalment desafortunada i masclista, i no mostra de cap manera el sentit i l’essència que té aquest acte”.

Esta és, assenyala Milvaques, una mostra més de “la visió totalment egocèntrica que té aquest alcalde que no s’ha adonat que les úniques i vertaderes protagonistes del Dinar de la Dona són les dones de Gandia”.

Per a Compromís “no és tracta d’un acte partidista on les dones de Gandia estan amb Arturo Torró, sinó que és un esdeveniment on participen moltes dones amb diferents sensibilitats, que s’estaran acompanyant entre elles, i que comptarà també amb la presència secundària d’alguns representants públics”.

La regidora econacionalista ha recordat que l’acte ha estat decidit pel Consell de la Dona i que l’únic que fa l’Ajuntament i, no només l’alcalde sinó totes els grups polítics, es donar-li suport organitzatiu i d’acompanyament.

Per tot això, Compromís li demana a l’alcalde que “deixe de mirar-se el melic i què no tracte de llevar-li protagonisme a qui realment s’ho mereix, que són les dones d’aquesta ciutat”.