Demanen documentació sobre el cost de les instal·lacions, el valor pel qual estan assegurades i informació que justifique perquè encara no s’ha arribat a un acord amb el consorci d’assegurances.

Gandia, 2 de abril de 2013.-

Els dos representants de Compromís a Iniciatives Públiques de Gandia (IPG), Facund Puig i Lorena Milvaques, han demanat la celebració d’una Junta General d’Accionistes d’aquesta empresa pública per tant d’aclarir alguns aspectes que consideren “foscos” al voltant dels xiringuitos de la Platja de Gandia.

Concretament, els membres de Compromís a la Junta demanen documentació escrita sobre el cost real que tenen aquestes instal•lacions turístiques, el valor pel qual estan assegurades i els motius pels quals, set mesos després, continua sense arribar-se a un acord amb el consorci d’assegurances, per tant de reparar els desperfectes ocasionats pel tornado de setembre.

“Volem que ens faciliten tota la informació respecte aquest tema, els cost de les assegurances, el peritatge del tècnics, i el cost real dels xiringuitos per als gandians. Ja vam preguntar a l’alcalde al plenari del passat 13 de març, però la seua resposta va ser vaga i poc clarificadora”, assenyala el regidor de Compromís Facund Puig.

És per això que el Grup Municipal de Compromís “demana amb urgència la convocatòria d’una Junta General d’IPG, perquè no es pot consentir aquesta imatge tan penosa de la platja de Gandia, més encara quan ja ha començat la temporada turística”.