El Grup demana conèixer el grau d’implicació del Consistori en l’activitat, ja que els cartells anunciadors mostren el patrocini de Gandia, a pesar de que el regidor de Cultura havia assegurat el contrari.

Gandia, 17 d’abril de 2013.-
El Grup Municipal de Compromís ha mostrat la seua decepció pel fet que l’esperada reobertura del Teatre Serrano de Gandia tinga com a protagonista al cantant Francisco.

Així ho ha manifestat el regidor de Compromís, Facund Puig, per a qui resulta “molt poc edificant que després de tot el temps que el nostre grup ve denunciant que Gandia no pot permetre’s tindre tancada una infraestructura cultural com el Serrano, ara es produisca la reobertura amb una actuació musical com aquesta”.

A més a més, Compromís vol conèixer el grau d’implicació que el consistori ha tingut amb aquesta actuació.

Puig ha explicat que, en l’última comissió de Cultura, es va preguntar al regidor Vicent Gregori sobre el tema i aquest no va manifestar que l’acte tinguera cap mena de patrocini per part de l’Ajuntament. No obstant això, ha assenyalat el regidor nacionalista, “només cal veure la cartelleria que es troba als carrers per a adonar-se del contrari”.

Puig ha qualificat “de extremadament pobra” la programació cultural que està duent a terme el govern del Partit Popular a la ciutat, amb la seua aposta per espectacles de dubtós èxit com els concerts d’Isabel Pantoja, el maremàgnums o les corregudes de bous, i es pregunta si aquesta serà la línia que es seguirà d’ara en avant:  “No sabem si aquesta forma d’actuar serà l’anunci de la nova programació cultural de la ciutat, més encara quan ja tenim damunt el procés el procés de privatització del Teatre Serrano, amb les presumiblement conseqüències dolentes que portarà a nivell de excel•lència en la programació cultural”.