Centenars de ciutadans envolten la plaça 25 d’Abril

Convocats per Compromís per Gandia sota el lema: “Valencians tot l’any. Fem del 25 d’abril un 9 d’Octubre”, l’objectiu era reivindicar la protecció de l’escultura de Miró i gravar un vídeo que s’emetrà el 9 d’octubre.

DSC_3042

Compromís per Gandia ha mostrat el seu agraïment a les vora 200 persones que van assitir dissabte a envoltar l’escultura del 25 d’abril a Gandia. “Una acció amb què pretenien demostrar-li a Arturo Torró i al Partit Popular de Gandia que els nostres símbols no es toquen”.

GRACIEStarjaVideo25abril

Des de l’Àrea de Comunicació, Imatge i Innovació de Compromís es va aprofitar aquesta acció per a la gravació d’un vídeo. “Un vídeo on totes i tots serem protagonistes per llançar un missatge en què farem palès que nosaltres no som valencians d’un dia, que som valencians sense complexos: Valencians, tot l’any!”. Aquest vídeo serà llançat el 9 d’octubre, el nostre Dia Nacional.

Arxivat en: Cultura i Educació, Moviments Socials, Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *