Fem del 25 d’abril un 9 d’octubre, perquè de la desfeta s’ix amb més força.

25abril9oct

Amb motiu del Dia Nacional del País Valencià, aquest dissabte, 5 d’octubre, Compromís per Gandia i Compromís JOVE Gandia envoltarem l’escultura del 25 d’abril a Gandia. Una acció amb què pretenem demostrar-li a Arturo Torró i al Partit Popular de Gandia que els nostres símbols no es toquen.

Des de l’Àrea de Comunicació, Imatge i Innovació del nostre col·lectiu s’aprofitarà aquesta acció per la gravació d’un vídeo. Un vídeo on totes i tots serem protagonistes per llançar un missatge en què farem palés que nosaltres no som valencians d’un dia, que som valencians sense complexos: valencians, tot l’any! Aquest vídeo serà llançat el 9 d’octubre, el nostre Dia Nacional.

Per la qual cosa és importantíssima la participació no solament de totes i tots nosaltres, membres de Compromís, sinó que hem de fer comboi, acomboiar les nostres amistats, pares, mares, filles, fills, joves, majors, xiquetes, xiquets… i tothom que necessite dir-li prou al desllavassament que està practicant el PP tant a la nostra ciutat com al nostre país.

Vos preguem que convideu tota aquella persona cansada amb la crispació a la qual ens estan abocant aquestos governants ineficaços que patim a casa nostra.

Alhora, vos preguem que feu servir la tarja que us adjuntem per fer-ne difusió en aquelles xarxes on sigueu presents, no us canseu de fer-hi difusió.

  1. Al Facebook podeu gastar-la com a foto de portada,
  2. al Twitter podeu llençar aquest missatge adjuntant la tarja: Dissabte, 11’30h, vine a envoltar l’escultura del 25 d’abril. Valencians, tot l’any; fem del #25dabril un #9doctubre

 

RECORDEU:

DISSABTE, 5 D’OCTUBRE, 11’30h, ENVOLTEM L’ESCULTURA DEL 25 D‘ABRIL

Esperem, amb il·lusió, comptar amb totes i tots vosaltres i tota la vostra gent.