Compromís considera ‘inhumana’ i ‘indigna’ la persecució del PP a les treballadores de les escoletes

Puig mostra la seua sorpresa i indignació per la decisió del govern del PP de recórrer al Tribunal Suprem la darrera sentència del Tribunal Superior de Justícia que obligava l’Ajuntament de Gandia a readmetre a les 12 treballadores que van ser acomiadades com a conseqüència de la privatització de les escoltes públiques infantils.

PUIG: “No hi cap raó que justifique allargar l’agonia de les treballadores i les seues famílies, així com el cost econòmic per a la ciutadania, més que l’afany de venjança i l’orgull d’un alcalde que encara no s’ha assabentat que la ciutat i les persones que hi vivim no som de la seua propietat”.

Gandia, 21 d’octubre de 2013.-
El Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Gandia ha mostrat hui la seua sorpresa, malestar i indignació per la decisió del Govern del PP de recórrer al Tribunal Suprem la darrera sentència del Tribunal Superior de Justícia que obligava l’Ajuntament de Gandia a readmetre les treballadores de les escoletes municipals que van ser injustament despatxades pel Govern d’Arturo Torró.

Per al regidor, Facund Puig, no hi cap justificació per tal de no acatar dues resolucions judicials i “allargar així l’agonia de les 12 treballadores i les seues famílies, que han estat injustament tractades durant tot aquest temps. Tampoc entenem perquè es condemna la ciutadania a continuar pagant els costos judicials i els salaris durant el temps que no estan ocupant el seu lloc de treball durant temps indefinit. Només es podria entendre des de l’ànim de venjança i l’orgull d’un alcalde que encara no s’ha assabentat que la ciutat i les persones que hi vivim no som de la seua propietat”.

Compromís exigeix “per dignitat política” que les treballadores siguen readmeses de forma immediata i que s’accelere el pagament de les indemnitzacions pels salaris deguts pel consistori (al voltant de 800.000 euros en total) tal i com obliga la darrera sentència judicial.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *