Compromís demana a l’alcalde que “deixe d’enganyar Gandia Nàutica”

Facund Puig recorda que fa tres mesos es va inaugurar el Moll dels Borja i Torró es va comprometre a donar una solució “en 15 dies” als amarres populars, els quals no han estat construïts, tal i com va assegurar el govern del PP.

Gandia, 23 d’octubre de 2013.-

El Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Gandia ha recordat hui que han passat tres mesos des que el govern municipal es va inaugurar el Moll dels Borja. Compromís ja va denunciar que no s’havien construït els amarres per a la marina popular, tal i com va prometre Torró. “En aquella ocasió Torró va assegurar que en 15 dies estaria resolt. Han passat tres mesos i no hi ha cap novetat”.

És per aquesta raó que el regidor, Facund Puig, ha demanat al govern del PP que deixe d’enganyar Gandia Nàutica. “Si pensa ajudar-los que els ho diga i s’estima més fer-se el sord a una vella reivindicació, a la qual Torró donava suport la darrera legislatura, que ho diga també”.

Per a Compromís ja hi ha prou de promeses incomplertes i ha exigit al PP “que done la cara d’una vegada per totes”.

Foto: Safor Guia

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *